Pirkanmaan Broker

Yrityskehittämisen hunajapurkki

Syksyllä 2017 Pirkanmaalla käynnistyy jo järjestyksessään neljäs Broker-ohjelma. Ohjelman järjestävät TAKK & Kasvun Roihu Oy.

 Broker-ohjelma tulevaisuuden Yrityskehittäjien oma valmennusohjelma. Pirkanmaalla Broker-toimintamalli on jo laajasti käytössä ja yhteistyötä halutaan vahvistaa entisestään.

Lataa ohjelman esite:
Pirkanmaan Broker-ohjelma yrityskehittäjille 2017

Mikä on Broker -ohjelma?

Brokerit ovat välittäjiä, jotka toimivat oppaina yritysten ja kehityspalveluita tarjoavan verkoston välillä. Yritysten kasvussa ratkaisevaa on löytää oikeat kumppanit oikeisiin hetkiin. Broker tuntee oman alansa ja alueensa asiantuntijapalvelut kuin omat taskunsa ja pystyy ohjaamaan yrityksen juuri oikean henkilön puheille.

Broker -ohjelman aikana pääset tutustumaan oman alueesi asiantuntijaverkostoon ja palveluihin. Maalaamme kokonaiskuvan alueen palveluverkostosta ja jäsennämme yhdessä miten voimme tuoda sen entistä paremmin yritysten saataville. Jokaisessa kontaktipäivässä vierailijoina on asiantuntijoita eri yrityskehityksen aihealueisiin liittyen.

Asiakas ytimessä

Broker -ohjelmassa asiakas nostetaan ansaitsemaansa asemaan eli toiminnan keskiöön. Jokainen osallistuja tuo ohjelmaan mukanaan yhden asiakasyrityksen, joista jokainen vuorollaan osallistuu kontaktipäiviin. Näin saamme asiakkaan äänen kuuluviin koko ohjelman ajaksi ja vältämme keskustelun lipsumisen ohi varsinaisesta aiheesta.

Ohjelman aikana osallistujat omaksuvat uusia työkaluja ja ajatusmalleja yritysten kanssa työskentelyyn ja rakentavat ympärilleen vankkaa alueellista verkostoa. Broker -ohjelma toimii myös valmistavana koulutuksena Yritysneuvojan Erikoisammattitutkintoon.

Broker -ohjelma on kehitetty vuonna 2010 yhteistyössä useiden eri toimijoiden kanssa pohjautuen ajatukseen tulevaisuuden yrityskehittäjästä. Broker -ohjelmia on toteutettu viimeisten viiden vuoden ajan 19 kappaletta eri puolilla Suomea, mm. Pirkanmaalla, Savossa, Kaakkois-Suomessa, Pohjois-Pohjanmaalla, Uudellamaalla ja Kainuussa. Keskeisinä periaatteina Broker -ohjelmissa ovat avoimuus, luottamuksellisuus, hyöty ja oppiminen.

Jos ja kun heräsi kysyttävää niin ota yhteyttä!

Janne Roiha
Kasvun Roihu Oy
044 034 2179
janne.roiha@roihu.com

tai

Tuija Pohjansaari-Kirmo
TAKK Tampereen Aikuiskoulutuskeskus, HiOMO
044 7906 434
tuija.pohjansaari-kirmo@takk.fi